Informatie

 

Bua Thai (Thaise Lotus) is een klein familie bedrijf opgericht in 2016 door Yasinee en Eric.

In de Hooge Molenstraat nr.30 in Doetinchem staat een klein restaurant, begonnen als afhaal maar waar nu ook wat zitplaatsen zijn voor mensen die even van een smaakvolle Thaise maaltijd willen genieten.

Veel producten en ingrediënten worden vers voor ons geïmporteerd uit Thailand zodat de authentieke smaak behouden blijft en je even qua smaakbeleving terug bent of op reis gaat.

De gerechten die wij serveren komen uit geheel Thailand en zijn door hun smaakvariatie zoet, zuur, zout en pittig erg lekker en voor iedereen toegankelijk, ook voor mensen die liever iets minder pittig eten zijn er voldoende keuzemogelijkheden. Omdat wij pas gaan koken als u besteld en uitsluitend verse ingrediënten gebruiken, kunnen wij gemakkelijk ingrediënten toevoegen of weglaten.

De meeste gerechten zijn ook vegetarisch of glutenvrij te bereiden, dit staat op onze menukaart duidelijk vermeld, maar meld dit ook bij de bestelling zodat wij hier rekening mee houden.

Wij willen door onze open keuken het “Street food” gevoel bij mensen terugbrengen die ooit in Thailand zijn geweest en de kleine restaurantjes kennen, waar je even snel naar binnen wipt om een heerlijk gerechtje te bestellen, gewoon op iedere hoek van de straat en op de vele markten.
 

Bua Thai team